Weerbaarheidstrainingen voor kinderen van Oli4All
16398
page-template-default,page,page-id-16398,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Training

Weerbaarheidstrainingen voor kinderen

Als een kind niet lekker in zijn vel zit, laat het dat op verschillende manieren zien. Waar het ene kind stil wordt en zich terugtrekt, wordt een ander juist druk en onhandelbaar voor zijn omgeving. Vaak krijgen deze kinderen ten onrechte stempels als ADHD opgeplakt. In mijn weerbaarheidstrainingen leer ik kinderen hun emoties te uiten en voor zichzelf op te komen.

Rots en Water

Rots en Water is een sociale vaardigheidstraining die kinderen weerbaarder maakt. In tien lessen leren zij door middel van fysieke oefeningen en spellen beter voor zichzelf opkomen, hun zelfvertrouwen vergroten, emoties onder controle houden en communicatieve vaardigheden verbeteren.

Workshop hoogsensitiviteit voor ouders en professionals

In de dagelijkse drukte wordt het opvoeden van een hoogsensitief kind soms ervaren als een behoorlijke klus. Deze workshop geeft ouders en begeleiders praktische handvatten. Voorafgaand inventariseer ik kort wat de hulpvraag is. Daarop richt ik de training in. Ik ga wat dieper in op wat hoogsensitiviteit eigenlijk is, wat het verschil is met hooggevoeligheid en hoe je het beste omgaat met een hoogsensitief kind.

FamilyTree Workshop

Iedereen wordt gevormd door zijn familie. Neem bijvoorbeeld een kind dat de harmonie probeert te bewaren tussen altijd ruziënde ouders. In zijn volwassen leven merkt hij dat hij ruzie en grenzen aangeven moeilijk vindt. In de workshop boots ik met andere deelnemers jouw familie na en kijken we hoe het is als jij de plek van een ander inneemt. Dit levert interessante inzichten op.

Boek een weerbaarheidstraining voor kinderen

Als jouw kind niet lekker in zijn vel zit, kan een weerbaarheidstraining een extra duwtje in de rug betekenen.