Weerbaarheidstrainingen voor kinderen van Oli4All
16398
page-template-default,page,page-id-16398,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Training

Trainingen voor het onderwijs

Bij Oli4all begrijpen we dat elke klas uniek is, met haar eigen uitdagingen en dynamiek. Daarom bieden wij niet zomaar standaard trainingen; wij leveren maatwerk dat aansluit op de specifieke behoeften van jouw groep. Onze missie is om jou als leerkracht te ondersteunen in het verbeteren van je onderwijsvaardigheden en de algehele dynamiek in de klas.

Trainingen op maat

Oli4all streeft ernaar om aan te sluiten bij de specifieke hulpvragen die leven in jouw groep. Wij geloven niet in one-size-fits-all oplossingen. Onze trainingen worden nauwkeurig afgestemd op de behoeften van jouw leerlingen en jou als leerkracht.

Rots en Water

Rots en Water is een sociale vaardigheidstraining die kinderen weerbaarder maakt. In tien lessen leren zij door middel van fysieke oefeningen en spellen beter voor zichzelf opkomen, hun zelfvertrouwen vergroten, emoties onder controle houden en communicatieve vaardigheden verbeteren.

Systemisch werk met de klas

Onze benadering omvat een groepsopstelling met de klas, waarbij we de onderlinge patronen en thema’s zichtbaar maken die de groepsdynamiek beïnvloeden. Er komt inzicht in relaties en interacties en hoe deze op een positieve wijze te beïnvloeden. Dit draagt bij aan een gezonde groepsdynamiek en verbetert het algehele welzijn van de klas.

Groepsdynamica met de klas

Oli4all voorziet in groepsdynamica trainingen die zijn toegespitst op de leeftijdsgroep en de specifieke hulpvraag van de klas. We begrijpen dat elke leeftijdsfase unieke uitdagingen met zich meebrengt, en onze trainingen zijn daarop afgestemd.

Neem contact op voor een training op maat

Ontdek de kracht van op maat gemaakte ondersteuning bij Oli4all. Samen creëren we een positieve en inspirerende leeromgeving waarin elke leerling kan bloeien.