Stevig in je schoenen met een jongerencoach
Als jongere moet je van alles: school, sport, vrienden en dan heb je ook nog een bijbaantje. Het is niet gek als dat soms even te veel wordt. Een jongerencoach kan jou helpen om je gevoelens te uiten en af te rekenen met negatieve emoties. Ontdek wat ik voor je kan betekenen.
jongerencoach
15760
page-template-default,page,page-id-15760,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Een jongerencoach helpt jou weer op weg

Als jongere houd je veel ballen in de lucht: school, werk, vrienden, sport en ga maar door. Het wordt je soms te veel en je hebt het idee dat je ouders of andere volwassenen je niet begrijpen. Daarom trek je je bijvoorbeeld terug op je kamer of kelderen je cijfers op school. Je voelt je verdrietig, boos, somber, onzeker, lusteloos of verward. Herken je dit? Misschien heeft het dan zin om met een jongerencoach te praten.

Heb je behoefte om je gevoelens te uiten, maar…

  • wil je niemand tot last zijn?
  • durf je niet?
  • weet je niet hoe?
  • weet je niemand bij wie dit kan?
  • schaam je je?

Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek

Ik ben jongerencoach en help jou graag bij het ordenen van je gedachten en het uiten van je gevoelens. Misschien heb je net iets ergs meegemaakt? Ben je hoogsensitief ? Kun je niet goed voor jezelf opkomen? Soms heb je dan wat extra hulp nodig. Kom daarom gratis op kennismakingsgesprek en ontdek of je wilt dat ik jou help.

De volgende stap

Als je besluit dat je verder wilt, krijg je een vragenlijst om te vullen en plannen we een intakegesprek met je ouders. Ik bespreek niets achter jouw rug om, dus jij bent hier gewoon bij. We praten over wat jij wil en wat ik voor jou kan betekenen. Ook vertellen jouw ouders over de tijd waar jij niets over kunt vertellen: hoe je was als baby en hoe de zwangerschap is gegaan.

Hoogsensitiviteit bij jongeren

Als je hoogsensitief bent, komt bij jou alles harder binnen dan bij een ander. Dat kan erg vermoeiend zijn en je raakt snel overprikkeld. Ik ben zelf hoogsensitief en weet hoe het voelt. Als jongerencoach laat ik je zien hoe je deze eigenschap inzet als kracht, hoe je omgaat met valkuilen en leer ik je dat je goed bent zoals je bent.

Sessies met een jongerencoach

Daarna kunnen we echt aan de slag. Ik vind het belangrijk dat je weet dat alles wat wij bespreken tussen ons blijft. Elke vijf sessies geef ik jouw ouders een update en vertel ik ze hoe het gaat. Dit doe ik zodat jullie elkaar beter gaan begrijpen. Je ouders zijn tenslotte jouw basis en een belangrijk deel van jouw leven. Uiteraard vertel ik alleen zaken waar jij mij toestemming voor geeft.

Sta weer stevig in je schoenen

Als jongerencoach help ik jou om je zelfverzekerder te voelen en af te rekenen met nare gevoelens en gedachten. Kom gerust eens langs om te kijken of er een klik is.