Individuele coaching voor ouder en kind
16366
page-template-default,page,page-id-16366,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Coaching

Individuele coaching voor ouder en kind

Volwassenen en kinderen kunnen bij Oli4All terecht voor individuele coaching volgens de systemische benadering. Dat betekent dat ik jou zie als onderdeel van een systeem, bijvoorbeeld jouw gezin, werkomgeving of klas. Disbalans in het systeem zorgt voor problemen en onrust. Samen kijken we waar de struikelblokken liggen en zetten we stappen in de goede richting.

Begeleiding voor het gezin

Als de kapitein van een schip niet functioneert, raakt het schip op drift. Als alle matrozen goed worden aangestuurd, blijft het schip op koers. Zo is het ook met een familie. Als ouders zelfverzekerd aan het roer staan, gaat het goed met de kinderen. Als er een matroos uitvalt of de kapitein zijn kaart kwijt is, gaat het mis. Familieconflicten of verkeerde patronen hebben effect op het hele gezin. Ik help bij het blootleggen van deze factoren.

Familieopstellingen

De relatie met jouw familie vormt je. Verstoorde relaties of verstoten familieleden kunnen voor flinke problemen zorgen. Een individueel coachingstraject met familieopstellingen  helpt jou met afstand naar de situatie te kijken. Met poppetjes of andere materialen bootsen we jouw familieopstelling na. We bekijken verschillende posities en nemen posities van andere familieleden in. Deze coaching voelt erg veilig en levert interessante inzichten op.

Omgaan met hoogsensitiviteit

Hoogsensitieve kinderen reageren anders dan andere kinderen. Ze raken snel overprikkeld en worden dan hyperactief of juist in zichzelf gekeerd. Doordat er weinig bekend is over hoogsensitiviteit krijgen zij vaak een verkeerde stempel, zoals ADHD. Oli4All helpt ouders en kinderen omgaan met hoogsensitiviteit individueel of tijdens een workshop of training. Zo wordt hoogsensitiviteit geen probleem, maar juist een kwaliteit.

Ga voor individuele coaching

Individuele coaching is zeer geschikt voor kinderen, jongeren en ouders die liever niet in groepsverband werken. Eén-op-één ga ik dieper in op jouw hulpvraag.